Publicado el

Els colors dels cristalls segons el teu naixement

Els assiris van estudiar els colors de la pedra de naixement el 1400 aC, Més tard, van explorar el seu simbolisme i com es va associar cadascun amb un mes de calendari específic. De fet, el Llibre de l’Èxode descriu al gran sacerdot vestit amb dotze gemmes que representen les dotze tribus d’Israel. 

Fonts històriques d’arreu del món han anomenat, una i altra vegada, com alguns colors posseeixen característiques que poden ser d’utilitat per a individus nascuts en un determinat mes. Amb una història tan rica i fascinant, no és estrany que els astròlegs comencessin a connectar-se amb els dotze signes del Zodíac. Després d’estudiar les característiques específiques de cada pedra de colors, van atribuir valors que poden ser útils per a persones nascudes sota el signe estrella corresponent. 

Aquesta simbologia preciosa va ser registrada per primera vegada fa uns centenars d’anys per joiers a Alemanya i Polònia. Cap al 1912, les famoses marques de joieria ja havien començat a donar a conèixer pedres de naixement, amb l’Associació Nacional de Joiers confirmant les pedres i colors definitius juntament amb els seus mesos, signes i qualitats simbòliques associades. 

Anem a descobrir els colors que us pertoquen segons el vostre naixement: